fbpx

CSOPORTOS NMPT KÉPZÉS GYŐR

Következő időpont: MÁRCIUS 7. 08-11 óráig

Helyszíne: Győr, Töltésszer 2. Brigantin Sportcentrum

Képzés ára: 11 900 FT helyben fizetve,

                         9900 Ft átutalással 

Mi a különbség a csoportos képzés és az egyéni óra között? 

  • A csoportos képzést oktatónként maximum 10 fővel szervezzük, ahol három órában elmagyarázzuk az NMPT lényegét és megtanítjuk azt a gyakorlatsort, amely képes megváltoztatni az életed, eltűntetni a fájdalmaid. Megmutatjuk melyek azok a gyakorlatok, amelyek Számodra “kötelezőek”, és reméljük, hogy otthon gyakorolni fogsz.
  • Az egyéni órában csak Veled foglalkozunk, így minden apró rezdülésedre azonnal reagálni tudunk. Itt a három órát három hétre elosztjuk, így minden alkalommal ellenőrizni tudjuk az egyéni fejlődésed, megerősíteni a tökéletes végrehajtást.

Bármelyik  módját választod a tanulásnak, bónuszként az elsajátított NMPT gyakorlatokról egy emlékeztetőt kapsz, hogy minél jobban segítsük a tökéletes végrehajtást.

Mi történik az űrlap kitöltése után?

  1. Ha lenyomod a “jelentkezem” gombot, akkor két percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálható a csoportos NMPT képzés címe, a részvételi díj utalásához szükséges számlaszám- ha nincs meg a következő időpont, akkor e-mail listánkba kerülsz, és amint megterveztük, értesítést küldünk róla. 
  2. Ha nem érkezne meg, legtöbbször az e-mail cím elgépelése okozza a problémát, esetleg a spam mappába került a levél. Ha így sincs meg, írj egy e- mailt a zsilakj@gmail.com-ra, és segítünk.
  3. Az űrlap kitöltésével a résztvevő elfogadja az alábbi képzési szerződést:

Képzési szerződés csoportos NMPT képzésre:

A résztvevő garantálja, hogy a képzésen a saját felelősségére vesz részt. Az szervező ( Zsilák Judit ) garantálja, hogy a képzést az adott napon megtartja. A tananyag tájékoztató jellegű, nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezeléseket.  A szervező garantálja, hogy a jelentkező adatait bizalmasan kezeli, és soha nem adja ki harmadik személynek. Ez alól kivételt csak a hatósági vizsgálatok esete jelenthet. A résztvevő a jelentkezési lap kitöltésével kijelenti, hogy az állapota megengedi a három órás aktív mozgást.

Helyben fizetésnél nem tudjuk a kedvezményeket érvényesíteni. A befizetésről a számlát vagy a helyszínen lehet átvenni, vagy előzetesen e-mailben küldjük. Amennyiben mégsem tudnál eljönni a tervezett időpontban, a következő szabad képzésre átírjuk jelentkezésed.